Workshop om det gode børne- og ungeliv i Alderslyst

Hvad kan vi gøre bedre for at skabe det gode børne- og ungeliv i Alderslyst?

Workshop 27. november kl. 14-17 i Beboerhuset på Kejlstrupvej 51, 8600 Silkeborg.

I løbet af de tre timer vil vi drøfte, hvad vi hver især gør, og hvad vi sammen kan gøre bedre, så flest mulige børn og unge får en plads i fællesskabet – i klassen, i klubben, i fritidslivet, på en uddannelse eller en arbejdsplads. Samtidigt skal vi fokusere på, hvad vi gør, når børn og unge finder sammen i uhensigtsmæssige fællesskaber.

Vi vil blive ført igennem en styret proces, hvor vi til sidst vil stå med konkrete, brugbare og realiserbare idéer til at gøre endnu mere for at skabe det gode børne- og ungeliv i Alderslyst.

Målgruppen er kommunalt medarbejdere og ledere på børne- og ungeområdet både lokale og centrale, den forebyggende enhed i politiet samt ansatte i boligforeningerne og Helhedsplanen.

Workshoppen er arrangeret af KSBU (Koordineret og sammenhængende børne- og ungepolitik), SSP og Den boligsociale helhedsplan.

Baggrunden for workshoppen er sommerens hændelser, hvor det er blevet tydeligt, at vi har brug for et mere sammenhængende og koordineret forebyggende perspektiv, og samtidigt blive tydeligere i forhold til, hvad vi i fællesskab kan gøre, når børn og unge er kommet på afveje.

Som forberedelse til workshoppen, vil du en uges tid inden få en opgave, som skal bruges på workshoppen. Den vil tage 15-20 minutter at lave.

Det er gratis at deltage i workshoppen.

Tilmelding: Senest 10. november 2017. Tilmeld dig via boksen til højre – eller send en mail til sku@silkeborg.dk - i mailen oplyser du navn, ansættelsessted, e-mail og telefonnummer på dem, der skal deltage.