Få lettere ved ”den nødvendige samtale”

Hvordan får du talt med Søren om tilbagevenden til arbejde efter længere tids sygdom? Hvordan får du taget hul på samtalen om Lenes hyppige fravær?

Brug en halv dag og få træning i og viden om, hvordan du håndterer de nødvendige samtaler. Der vil primært være fokus på sygefraværssamtaler.

Målgruppe:

Alle ledere ved Silkeborg Kommune.

Formål med kurset:
• At give dig redskaber til brug før, under og efter samtalen.
• At træne dig i at formulere et klart mål med samtalen og klarlægge, hvilke spørgsmål du vil have svar på.
• At træne i at stille undersøgende spørgsmål, der hjælper medarbejderen til reflektere og tage ansvar

Tid:
Onsdag 4. oktober 2017 kl. 8.30 - 12.00. Tilmeldingsfrist 27. september 2017
Torsdag 16. november 2017 kl. 8.30 - 12.00. Tilmeldingsfrist 26. oktober 2017

Sted:
Silkeborg Kommunes Uddannelsescenter, Søvej 3, Indgang Øst, 8600 Silkeborg.

Kursusindhold:
• Teori – før, under og efter samtalen – herunder tips til at komme videre i samtalen
• Øvelser
• Quick-guide til SDPW

Deltagere:
Ledere i kommunen, som har lyst til at få enkle og gode råd med hjem og øve sig i at holde samtalen. Vi opfordrer alle til at deltage, da de erfarne kan inspirere de mindre erfarne. Vores oplevelse er, at også den erfarne leder har glæde af træningen.

Underviser:
HR-konsulent Karin Ohm Lundager og Personalekonsulent Laila Grosen Jensen fra Organisation og Personale, Silkeborg Kommune

Forplejning:
Formiddagskaffe med brød

Pris:
Det er gratis at deltage i kurset.

Antal:
Der er plads til 20 deltagere på holdet.
Under 12 tilmeldinger, så aflyses holdet.