Informationsmøde om søgeoptimering og kvalitetssikring

Kom og lær hvordan du får dine Sitecore-sider højere op i søgeresultatet på søgemaskiner. Vi gennemgår også statistik- og fejlrapporter, som du kan bruge til at holde øje med besøgstal, døde links og stavefejl på din hjemmeside.

Hvornår:

AFLYST - Torsdag 19. maj 2016 

kl.8.30 - 9.30 = Søgeoptimering
kl.9.30 - 10.30 = Gennemgang af rapporter fra vores analyseværktøj

(Mødet afholdes på Silkeborg Kommunes Uddannelsescenter, Søvej 3, Indgang Øst, 8600 Silkeborg).

Tilmeldingsfrist:


Hvad

Webteamet fortæller om søgeoptimering og kvalitetssikring. 

Søgeoptimering (eller SEO): Vi gennemgår, hvordan du kan optimere dine sider i Sitecore, så du får bedre hits i søgemaskiner. 

Søgeoptimering er vigtigt, når man arbejder med hjemmesider i dag, hvor der er kamp om "synlighed" gennem søgemaskinerne.

(SEO = Search Engine Optimization = Søgeoptimering).

Kvalitetssikring: Vi har i 2015 lanceret et analyseværktøj i form af to rapporter, som du, som webredaktør på hovedsitet eller som den primære redaktør for et subsite, modtager en gang om måneden.

Rapporterne giver dig statistik for, hvordan borgerne bruger din hjemmeside samt et overblik over døde links og stavefejl. På mødet forklarer vi, hvordan rapporterne er bygget op, og hvordan du kan bruge dem.

Målgruppe:

  • Mødet er for alle hjemmesideredaktører, der arbejder med kommunens hjemmesidesystem Sitecore, også redaktører på hovedsitet.
  • Bemærk, indholdet er det samme som på de tidligere møder om emnet, så har du allerede været med én gang, er det nok ikke relevant for dig at deltage. Du er selvfølgelig velkommen til at dukke op, hvis du har brug for at få et af emnerne genopfrisket. 
  • Selvom du evt. ikke selv modtager analyserapporterne, kan det være relevant at høre om mulighederne i rapporterne, fordi vi også kommer med generelle tips og tommelfingerregler).

Antal deltagere:

Minimum 10 deltagere. Vi aflyser mødet, hvis der er under 10 personer tilmeldt.

Pris:

Det er gratis at deltage i informationsmødet.