Vejledning i tilmelding

Silkeborg Kommunes Uddannelsescenter bruger programmet Plan2Learn til at styre tilmeldinger.

Sådan logger du ind på Plan2Learn:

Hvis du er en bruger, der til daglig har et login til kommunens netværk
Du kommer til tilmeldingssiden via linket i boksen i højre side af kursusbeskrivelsen – eller via link i tilsendt mail. På den måde er du automatisk logget ind i Plan2Learn www.sk.plan2learn.dk - Følg vejledning på skærmen og udfyld de data der mangler.

Det er vigtigt at du er logget på en pc, der er koblet op på kommunens netværk, når du tilmelder dig et kursus. Du kan i øjeblikket ikke tilmelde dig fra din private pc.

Pt. skal du logger ind med Microsoft Internet Explorer eller Edge, da andre browsere (fx Firefox og Chrome) giver nogle udfordringer med adgangen til Plan2learn. Vi arbejder på at få løst disse udfordringer.

Hvis du er en bruger, der IKKE til daglig har et login til kommunens netværk
I øjeblikket er det ikke muligt at logge på Plan2Learn, hvis du ikke er oprettet i kommunens netværk. Det betyder at du får en fejlmelding, når du klikker på linket i boksen på siden med kursusbeskrivelsen.

I stedet kan du sende en mail til sku@silkeborg.dk og oplyse navn, afdeling, arbejdssted og mail (den mail bekræftelse mv. skal sende til). Vi opretter dig i Plan2Learn og tilmelder dig det ønskede kursus.